Pommes dauphinoise - fløtegratinerte poteter




Det er vel egentlig ingenting som er så spesielt med fløtegratinerte poteter, men det som er spesielt på dette bildet er de nye formene mine ;-) Det er ikke i porselen eller stengods som kan først skulle tro, neida. Le Creuset har nemlig laget den i støpejern! Fantastisk!! Det er helt utrolig gode og holder varmer kjemplelenge :-D

Kanelsnurrer




Disse ser kanskje litt fancy ut, men det er en helt vanlig kanelsnurr ;-) Jeg har bare tatt to snitt i den og brettet den litt, men ellers er det ikke noe spesielt. Fikk idéen fra amerikanske "bear claws"...

Hvit sjokolademousse med skogsbærgelé







Denne desserten var jeg ganske så fornøyd med. Det er er skogsbær-gelé i bunnen av glasset som jeg har latt stå på skråå inne i kjøleskapet når det skulle stivne. Det hvite er en hvit sjokolademousse med lime som ikke smakte så aller værst, for å si det sånn ;-)