Bagateller - bra til å være så dårlig...Jeg vet ikke hvor mange som leser denne bloggen, men jeg føler meg ganske sikker på at Eyvind Hellstrøm ikke er en av mine trofaste lesere. Når har jeg fire bøker som er skrevet av ham, og jeg må dessverre melde at jeg ikke er særlig imponert.

Mange av oppskriftene er gode, men det er evnen til formidling som det skorter på. Boka "Inn med Sølvskje" (solvskje.no), som han har skrevet sammen med Anne-Kat. Hærland er riktignok et skritt i riktig retning.

Det irriterer meg hvor liten innsats som er lagt i å formidle teknikker og tips og jeg sitter overhodet ikke igjen med et inntrykk av at her ønsker forfatteren at jeg skal lykkes med maten som jeg skal til på.

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg nok blir sett på som en matsnobb blant enkelte i vår omgangskrets. Eyvind Hellstrøm får imidlertid meg til å fremstå som en pølsespisende ølhund uten smaksløk i forhold til ham. Det er faktisk mulig å lage en god kyllingrett der den nyslaktede hovedingrediensen hverken kommer fra Stange eller Bresse.

Mer indignert bokanmeldelse kommer etter hvert :-)

Chili con carneOppskrift kommer - tar 10 minutter å lage :-) Grandiosa tar 15 minutter - så ædda-bæda-blæ til alle dere som har "dårlig tid" og ikke får lagd ordentlig mat! :-)

Creme Brulee med kardemommeKommer snart med en nydelig Creme Brulee-oppskrift med kardemomme.... ;-)

Pølser i baconDette er det vi spiste til middag i dag sammen med Champ poteter. Det er ikke noe ekstraordinert, men jeg har nettopp fått ny blits, og tar bilde av alt innenfor 100 meters radius :-D