Hjemmelagde chips



I føljetongen "lage ting selv" presenteres i dag: Chips. Dette er kun for meget spesielt interesserte og jeg vil vel egentlig ikke anbefale noen å gjøre det. Til det er det altfor sært og hvis du like de "vanlige" smakene er Sørlandschips mer enn godt nok. Hvis du imidlertid vil ha full kontroll på smakene og tykkelsen er det jo bare å gjøre det. Det er overhodet ikke vanskelig å gjøre, det er bare som utrolig bortkastet tid.

Kvaliteten kan til og med bli dårligere enn f. eks. Sørlandschips pga. at potetene de bruker er bedre enn det vi vanlige dødlige har tilgang på :-)

For chips-kjennerne anbefaler jeg Kettle Chips på det aller sterkeste: Kettle Chips

Don't worry, be happy!



Dette bildet ble tatt på Bryggen i Bergen i oktober i fjor da vi besøkte våre gode venner Lena og Ronny. Det er en bonde like utenfor Bergen som har spesialisert seg på dette. Hun legger en slags klistremerker på eplene ca. 1 måned før eplene høstes.

Jeg lot meg som alltid lett begeistre og spurte pent om jeg kunne ta bilde :-)